26.4.2018

Výroba klasických i obytných kontejnerů na míru

Vytvořte si prostory pro své podnikání rychle a na míru. V CONT Proficontainers víme, že čas jsou peníze, proto se s našimi kontejnery nemusíte zdržovat ve většině případů se stavebním povolením a kontejner na míru pro vás vyrobíme do několika týdnů. Zajistíme pro vás výrobu klasických i obytných kontejnerů, které dají vašemu podnikání nový prostor.

Výroba kontejnerů s českými kořeny

Jsme česká firma a rádi podporujeme českou výrobu. Proto je naprostá většina materiálů z tuzemska a samotná výroba kontejnerů probíhá v České republice. Následně již hotové kontejnery a buňky putují za svými majiteli do různých koutů v srdci Evropy a do dalších evropských států.

  • Kontejnery mají samonosnou konstrukci s ocelovým rámem proti zkroucení.
  • Hotové kontejnery dovezeme na domluvené místo jako stavbu na klíč.
  • Řešení kontejnerů je variabilní a plně se přizpůsobí vašim potřebám.
  • Kontejner vyhotovíme v jakékoliv barvě nebo s vaším logem.
  • Kontejnery u nás pořídíte v mnoha různých rozměrech a provedeních.
  • Máme bohaté zkušenosti, přesvědčte se v referencích.

Naše reference

kontejnery na míru

 

Výroba obytných kontejnerů s plnou výbavou

Dodáváme kontejnery a buňky pro různé účely a využití. Ať už se jedná o vytvoření šaten a zázemí pro zaměstnance, sestavení školicího prostoru nebo celé mateřské školky, výroba obytných kontejnerů snadno pokryje i ty nejvyšší nároky.

Chci poslat nezávaznou poptávku

Zázemí a vybavení kontejnerů

Obytný kontejner můžeme podle vašich potřeb doplnit toaletou, sprchou, kuchyňským koutem či ohřívačem vody. Podle potřeby jej také lze umístit a zapojit na stávající odpady a další inženýrské sítě.

Kontejner je vytvořen z panelového systému, který je flexibilní a v případě potřeby jej můžete snadno rozšířit či naopak zmenšit přesně tak, jak potřebujete. Z pohledu konstrukce zajistíme i zateplení pláště, které vám sníží náklady na vytápění v zimních měsících.

Výroba i pronájem kontejnerů

Kontejnery skrývají svoji výhodu především ve flexibilitě – nejenže je můžete snadno upravit a rozšířit, ale lehce je také přemístíte. Nemusíte si tak dělat starost s prodejem a hledání nových prostorů. Vše potřebné jednoduše převezete s sebou.

Náš slogan říká „Na podnikání máme buňky“ - a tyto buňky spolu s kontejnery pro vás nejen vyrobíme, ale v případě zájmu také pronajmeme. Vše pro vás zařídíme bez starostí. Pro více podrobností nás neváhejte kontaktovat.

4
US