5.9.2019

Výhodný panelový systém pro kontejnery a změnu jejich dispozic

Kontejnery a buňky mají ve světe podnikání a průmyslu své pevné místo. Moderní modulární výstavba je ekonomickou a variabilní alternativou ke klasickému stavebnictví. V nabídce CONT Proficontainers naleznete standardizované kontejnery, kterým lze díky flexibilnímu panelovému systému změnit dispozice na míru vašim potřebám.

Modulární výstavba z panelů

Základem každého kontejneru je ocelová konstrukce, na kterou jsou upevněné jednotlivé panely. Ty je možné díky snadné manipulaci umisťovat podle potřeb. Z kontejnerových modulů tak lze sestavit jak vrátnici s malou užitnou plochou 7 m2, tak i prostornější kancelářské či sociální zázemí, velkoplošné haly, zázemí koncernů, budovy pro školství či jídelny.

V čem jsou další výhody panelů?

  • Rozměry panelů odpovídají ISO normám
  • Panelový systém je plně kompatibilní
  • Flexibilní použití
  • Bytelné, přesto lehce variabilní řešení
  • Ekonomický přínos

skladové kontejnery

 

skladové kontejnery

Typy panelů pro kontejnery a buňky

Díky flexibilnímu řešení a snadné montáži si sami můžete upravovat interiér i exteriér kontejnerů a buněk. Panely pro vás připravíme a v případě zájmu je dovezeme na místo realizace. Díky službám na klíč se samozřejmě postaráme také o odbornou montáž. Panelový systém lze řešit jak před pořízením kontejneru, tak i během jeho užívání – lehce se přizpůsobí vašim rozrůstajícím plánům.

  • Venkovní plný panel
  • Venkovní panel s oknem
  • Venkovní panel s dveřmi
  • Venkovní panel pro klimatizaci
 

Panely zajistí výborné tepelně izolační vlastnosti

Dodáváme kontejnery a buňky nejen do České republiky, ale i zahraničí. Díky přísným výrobním kritériím splňují kontejnery CONT Proficontainers náročné komfortní požadavky i dané normy. Ať již se jedná o kanceláře, jídelny či školky, ve kterých jsou kladeny vysoké nároky na hygienu, nezávadnost a zároveň příjemnou vnitřní teplotu po celý rok, máme řešení na míru pro každý projekt. Pro udržení tepelné pohody využíváme panely, s nimiž máme my i naši klienti skvělé zkušenosti.

 

Naše reference

Stavby na míru vašemu podnikání

Nezáleží na tom, zda chcete nový nebo repasovaný kontejner. Unifikované velikosti panelů budou vždy přesně pasovat. Pro více podrobností nás neváhejte kontaktovat. Projdeme s vámi možná řešení a připravíme pro vás nezávaznou cenovou nabídku.

4
CZ