22.6.2018

Stavební buňka a kontejner vám vyřeší mnoho starostí

Stavební velíny, šatny a zázemí pro zaměstnance nebo sklady nářadí a materiálů - to vše vyřeší stavební buňka, která je mobilní a její zázemí vybavené podle vašich potřeb. Ať už máte stavební firmu a buňky potřebujete dlouhodobě, nebo chcete kvůli jednorázové zakázce krátkodobě navýšit počet stavebních kontejnerů, jistě se domluvíme na řešení, které vám bude vyhovovat.

Bazar a pronájem stavebních buněk

Pokud hledáte krátkodobé řešení, máme pro vás dobrou zprávu. CONT Proficontainers se zabývá nejen výrobou, ale také pronájmem vlastních kontejnerů, a to v řádu dní i měsíců. Zapůjčíme vám kontejner na tak dlouho, jak jen budete potřebovat. Doprava, stabilizace a napojení na inženýrské sítě je u nás samozřejmostí.

Pronájem kontejnerů

Hledáte levnější řešení a stavební buňku potřebujete na delší čas? V tom případě využijte náš bazar. Stavební buňky a kontejnery jsou repasované a perfektně připravené k dalšímu užívání. Neváhejte, o bazarové kousky je velký zájem.

Bazar stavebních buněk

Doprava, stabilizace a napojení na inženýrské sítě je u nás samozřejmostí.

stavebni_bunky

 

Stavební buňky na prodej

Prodej stavebních buněk zajišťujeme již od jednoho kusu až po celé sestavy. Kontejnery a buňky jsou plně kompatibilní a díky panelovému systému lze snadno měnit jejich dispozici. Potřebuje rychle navýšit skladové prostory? Interiér lze flexibilně rozšířit. Nebo máte naopak přebytek místa? Lehce pomocí běžného nářadí přidáte dělící příčky. A pokud s tím vším nechcete mít starosti? Zavolejte nám a my se o vše postaráme.

Prodej buněk a kontejnerů

Hledáte stavební kontejner špičkové kvality? Zvolte KTL

Kontejnery a buňky netvoří jen mobilní přístřešek, ale také reprezentují vaši firmu. V případě zájmu je vytvoříme ve vašich firemních barvách a dodáme na panely vaše logo.

Kontejnerů a buněk je několik typů, pokud však hledáte pro vaši reprezentaci špičkový kontejner, zvolte ten s povrchovou úpravou KTL. Proč právě ten?

  • Prodloužená záruka 3 roky
  • Více než 200 barevných odstínů
  • Dokonale hladký povrch díky kataforéze
  • Skvělá odolnost vůči korozi
  • Velmi dobré výsledky při dlouhodobém testování
 

Máte otázky? Chcete připravit zdarma a nezávisle cenovou nabídku? Napište nám, jakou máte představu a my vám navrhneme vhodné řešení. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

4
US