27.9.2018

Mobilní kancelářské buňky nejen na stavbu

Potřebujete flexibilně vyřešit pracovní prostor pro sebe a své zaměstnance? CONT Proficontainers má pro vás řešení v podobě mobilní kancelářské buňky, která vytvoří komfortní zázemí na několik týdnů i let. Ať už potřebujete jednu kancelář, nebo celý administrativní komplex s vlastní recepcí a zasedací místností, obraťte se na nás - na podnikání máme buňky.

Flexibilní řešení v podobě mobilní kancelářské buňky

Kontejnery a buňky mají v podnikání velmi široké uplatnění. Díky své flexibilitě si našly stálé místo ve stavebnictví, průmyslu, obchodu i školství. Pro stavební projekty nejčastěji dodáváme mobilní kancelářské buňky, sanitární buňky a další kontejnery pro vytvoření komfortního zázemí pro zaměstnance i bezpečné uskladnění materiálu a zázemí.

Na začátku projektu připravíme sestavu buněk na míru potřebám investora a zajistíme jejich přepravu. Po dokončení projektu, ať již trvá několik měsíců či let, buňky přemístíme na další stavbu. Zajišťujeme pronájem i prodej buněk a kontejnerů.

Výhody mobilní kanceláře

  • Rychlé vyřešení prostoru na míru
  • V mnoha případech není potřeba stavební povolení
  • Mobilní kancelářské buňky dodáváme již v řádu několika týdnů
  • Systém lze kdykoliv flexibilně rozšířit či upravit
  • Vytvoření komfortního zázemí s denním přirozeným světlem

 

Chci poslat nezávaznou poptávku

kancelarska_bunka

 

Mobilní kancelář se základním i špičkovým vybavením

Potřebujete mobilní kancelář pro stavbyvedoucího, který ji bude využít pouze několik hodin denně kvůli nezbytné administrativě? Nebo naopak hledáte kanceláře pro svůj tým, jehož hlavní náplní je právě činnost v kanceláři a sjednávání schůzek? Vytvoříme pro vás projekt mobilní kanceláře na míru, ať už hledáte základní pracovní prostory, nebo vysoce reprezentativní zázemí.

Kontejnerům a buňkám se věnujeme od roku 2010 a dobu své činnost jsme vytvořili flexibilní řešení mnoha klientům. Podívejte se na ukázku naší práce do referencí.

Naše reference

Nevíte si rady? Jsme tu pro vás

Hledáte řešení na míru? Potřebuje mobilní kancelářkou buňku jen na nějaký čas pronajmout? Zajímá vás cena? Neváhejte nás kontaktovat, rádi pro vás připravíme řešení na míru vaše podnikání.

4
US