21.6.2021

Pronájem nových skladových prostor SELF STORAGE

Také jste si všimli, kolik během života nastřádáte věcí, které je vám líto vyhodit nebo je ještě budete potřebovat? Že máte věci, které potřebujete třeba jen párkrát ročně a byt či dům rozhodně nemáte nafukovací a všechno se vám tam vejít nemůže? Pak je ideálním řešením pronájem skladových prostor.

Odlehčete si díky pronájmu skladových prostor

Nemusíte se rozčilovat, že máte sklep nebo garáž nacpanou k prasknutí a nedá se tam ani hnout. Nechte si tam jen věci, které potřebujete často. Na ty ostatní, které nepoužíváte zase tak často využijte pronájem skladových prostor.

Chci vidět SELF STORAGE kontejnery

Fenomén SELF STORAGE skladování

V naší firmě CONT Proficontainers nově nabízíme k pronájmu sklady SELF STORAGE. A co že to vlastně je? Ve světě se jedná o velmi oblíbený a častý způsob skladování věcí, který se u nás zabydluje zatím spíše pozvolna. SELF STORAGE znamená samoskladování a je vhodný jak pro domácnosti, tak i pro malé nebo střední firmy.

Výhody skladování SELF STORAGE

  • kvalitní SELF STORAGE kontejnery v perfektním stavu
  • přístup 24 hodin denně 7 dní v týdnu

  • pronájem již od 1 měsíce
  • kamerový systém pro vaši bezpečnost

Na co všechno se pronájem skladových prostor hodí?

Pronájem skladových prostor využijete například při rekonstrukci domu nebo stěhování, kdy nemáte jinou možnost uskladnění vašich věcí. Také se hodí jako krátkodobý či dlouhodobý sklad pro firmy, které potřebují úložné prostory nebo získaly velkou zakázku. Rovněž jsou skvělou možností pro uskladnění sezónních věcí a sportovního vybavení nebo v něm můžete například garážovat svého veterána nebo motorku.

Naše self storage sklady v Novém Městě nad Metují u Náchoda

SELF STORAGE sklady najdete v Novém Městě nad Metují u Náchoda na adrese:

DEPO 1 / Náchodská
Nové Město nad Metují
549 01

Chci nezávazně poptat

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět o skladování více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.

4
US