21.2.2018

Pronájem kontejnerů i stavebních buněk

Hledáte rychlé a dočasné řešení prostoru, které bude cenově výhodné? Máme pro vás v CONT Proficontainers flexibilní řešení, které vám ušetří mnoho papírování, byrokracie, času i peněz - jde o pronájem kontejnerů a buněk, s nimiž využijete přesně tolik místa, kolik potřebujete. A až je nebudete potřebovat? Jednoduše je odvezeme.

Krátkodobý i dlouhodobý pronájem obytných kontejnerů

Naše obytné kontejnery mají široké využití. Používají se jak při několikadenních sportovních a kulturních akcí, na kterých tvoří komfortní zázemí, tak samozřejmě i na celé sezóny, kdy z kontejneru vytváříme mobilní vrátnice, pokladny či kiosky.

Pronájem obytných kontejnerů využívají ve velkém také obce a města. Obytné kontejnery následně slouží například jako mobilní toalety, sklady materiálů, zázemí sportovních areálů či se z kontejnerů vytvářejí celé obytné budovy (školy, školky, zázemí technické služby a další - více v referencích). V těchto případech se poté jedná spíše o dlouhodobý pronájem či prodej.

Pronájem kontejnerů a stavebních buněk

Jaké jsou výhody u pronájmu kontejnerů?

  • Využijte kontejner přesně tak dlouho, jak opravdu potřebujete
  • Kontejnery nabízejí variabilní a flexibilní použití
  • Naše ceny jsou výhodné - nechte si předem připravit nezávaznou cenovou nabídku
  • Vybavení obytného kontejneru připravíme na míru
  • Ve většině případů není potřeba stavební povolení
  • Se všemi administrativními kroky vám poradíme a pomůžeme

 
Pronájem stavební buňky

Pronájem stavebních buněk je jednoduchým řešením, jak přechodně vyřešit kanceláře, šatny, sklady nářadí a zázemí pro zaměstnance na staveništích. Stavební buňky se využívají celoročně - podle přání zadavatele je vybavíme sociálním zázemím, vytápěním i klimatizací.

 

 

Stavební buňky na míru

Zajišťujeme výrobu a vybavení na míru vašemu podnikání - od vybavení interiéru, až po vyobrazení vašeho loga na vnějším plášti. Samozřejmostí je přeprava stavebních buněk i jejich odborné zapojení na místí inženýrské sítě. Nabízíme krátkodobý i dlouhodobý pronájem a samozřejmě také odkup a prodej kontejnerů a buněk.

Máte otázky? Zajímají vás podrobnosti pronájmu obytných kontejnerů a stavebních buněk? Neváhejte se na nás obrátit.

4
US