20.3.2018

Mobilní kontejnery a buňky

Za sebou, vedle sebe i nad sebou – záleží jen na vás, jak potřebujete mobilní kontejnery a buňky umístit. Lze je využít jak samostatně, tak je sestavit do uceleného komplexu. Díky mobilnímu řešení tak můžete svůj projekt postupně rozvíjet a jednotlivé buňky přidávat. Měníte region působení? Vezměte při stěhování kontejnery a buňky jednoduše s sebou. 

Rychlé řešení s mobilními kontejnery

Potřebujete rychle vyřešit skladové prostory a mít v rámci několika hodin až dní všechno zboží nebo materiál pod střechou? Zapomeňte tedy na výstavbu přístřešků a skladišť, která se kvůli potřebným povolením táhne minimálně několik měsíců. Rychlé a mobilní řešení zajišťují kontejnery, které CONT Proficontainers kamkoliv dopraví a usadí. K použití jsou obratem. A když už je nebudete potřebovat? Stačí si je pronajmout a za pár dní, týdnů či měsíců je odvezeme pryč – flexibilně a na míru vašim potřebám.

Proč jsou tak oblíbené?

  • Využijte řešení na míru vašim potřebám
  • Dobrá cena – chcete předem nezávaznou cenovou nabídku?
  • Sestavení a vybavení kontejnerů či buněk na míru
  • Kontejner k vám dovezeme a usadíme
  • Kvalita našich kontejnerů je ověřena – přesvědčte se v referencích
  • Dodáváme kontejnery a buňky do ČR i zahraničí

Skladové kontejnery nejen na stavbu

Díky rychlému a flexibilnímu použití jsou mobilní skladové kontejnery velmi často používané na staveništích. Jejich přínos je však mnohem širší – používají se jako garáže, výrobní skladové prostory, diny či vrátnice.

Skladové kontejnery a buňky jsou z kvalitních materiálů a bez problému odolají dlouhodobému působení povětrnostních podmínek. Podle představ klienta je osadíme dveřmi, oknem nebo jedno či dvoukřídlými vraty, které lze snadno uzamknout.

kontejner contpro

 

Výroba, pronájem i bazar mobilních buněk

V CONT Proficontainers zajišťujeme kompletní služby, ať už si zvolíte novou mobilní buňku, nebo bazarový kontejner. Neváhejte nás kontaktovat a povězte nám o vašich plánech – doporučíme vám vhodné řešení a připravíme pro vás nabídku na míru.

 

4
US