15.5.2018

KTL kontejner - dokonalost v každém detailu

Máte na zpracování kontejneru vysoké nároky a potřebujete, aby vaši firmu skvěle reprezentoval? V tom případě je naše doporučení jasné - KTL kontejnery jsou špičkou v naší nabídce a díky řešení na míru je připravíme přesně podle vašich požadavků. Vytvoření kontejneru ve vašich firemních barvách nebo dodání loga? To je pro CONT Proficontainers maličkost.

V čem je síla skladových KTL kontejnerů?

Skladové kontejnery s povrchovou úpravou KTL (kataforéza, kataforetické lakování) se vyznačují vysokou odolností vůči korozi. Celý proces výroby je přísně kontrolován a postupy používané při realizaci procházejí náročným testováním (například testování antikorozního povrchu ve slané lázni, které simuluje zasolenost dopravních komunikací během zimy).

Nabídka KTL kontejnerů

Další výhody KTL kontejnerů

  • Svařovaná ocelová konstrukce
  • Opláštění z trapézového plechu a s větracími otvory
  • Prodloužená záruka 3 roky
  • Vrata opatřená těsnící gumou
  • Barevné provedení ve více než 200 odstínech RAL
  • Velmi dobré zkušenosti našich zákazníků

Hladký povrch zajistí kataforéza

Kataforéza, neboli kataforézní lakování, patří k moderním způsobům lakování, kdy jsou při ponoření do lakovací lázně využívána elektrická pole pro rovnoměrné navrstvení barvy. Výsledkem je dokonale hladký povrch lakovaných kontejnerů, které navíc vynikají vysokou odolností vůči korozi.

kontejner Ktl

 

Chci připravit nezávaznou nabídku

Kontejnery a buňky pro vaše podnikání

Samozřejmostí je za zajištění dopravy na vámi zvolené místo. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat, rádi vám o kontejnerech CONT Proficontainers prozradíme více podrobností. Výroba na míru, prodej i pronájem kontejnerů a buněk je naší doménou. Nechte starosti se skladovými prostory na nás, o vše se postaráme.

4
US